21 august 2012

Tõin täna Rosita boksist välja, et puhastada ja kordetada. Avastasin, et ta kaelal oli umbes 15cm diameetriga laik, kus nahk oli täiesti kuiv, karv vähe kare ja nahk nagu kõõmane. Teisel pool oli samuti sama mure. Ciccio arvas, et võib olla mingi allergiline reaktsioon. Saepurule. Samas kui hobune on koguaeg siin nüüd saepuru peal elanud ja varem pole midagi olnud.. Boksis vahetati saepuru täielikult välja 3 päeva tagasi. Seda reaktsiooni oli Ciccio juba eile avastanud. Aga üleeile õhtul andis Ciccio neile teistsugust sööta. Äkki sellest ?

C arvab heaks kord kuus hobustele anda müsli asemel leotatud kaera koos nisukliidega. Kord kuus.
Triibuline osa on kuiv ja nagu vananev nahk

Täna oli Ciccio võtnud ette reisi Luisa, Piero ja Marloni koju, et neilt isiklikult hobuste boksiüür välja nõuda. Luisa ja Piero käisid raha välja, Marlon, meie suur advokaat, kirjutas tseki, mis muutub kehtivaks reedel. C sai natuke kurjaks ka ja ütles, et kui sellist jama korraldavad, siis peavad hakkama ette maksma. Lisan veel, et neil puudub absoluutselt igasugune leping rendibokside kohta.
Eliole helistati ka ja öeldi, et oleks nagu viisakas hobuse sööt kinni maksta. Aga Elio ütles, et temal pole probleemi, tema hobune võib ainult heina kaa süüa :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar