20 juuli 2012

Una pizza a Paola - pitsa Paolas

Täna ärkasin varem, käisime poes, Elli ostis mulle kingituseks korduvkasutatava poekoti, et oma raha kilekottide pealt säästa. Kassitoitu ostsin ka. Kiisul on järgmine level siin, täna hüppas diivani peale ja nurrus mu kõrval natuke. Hullult tahab lähedust.

Elli tõi mulle triikraua täna!

Trenni täna France ei tulnudki, oli ainult Erica, seega ta sai Elektraga sõita. Üritasin talle seletada, kuidas diagonaali sõita, neil on siin raskusi hobuse otse hoidmisega, kuna plats on ebamäärase kujuga ja peab takistuste vahel laveerima. Ühtepidi tuli juba välja..

Pärast sõitsin ise ja C ütles, et hüppama ikka ei hakka. Sõitsin galopis üle maalati, mis postide vahel oli. Elektra läks põlema. Mina pean oma selga rohkem sirutama, vajun kõverasse nagu kakakott. Natuke hirmutav, kuidas ma aasta pärast sõidan, kui C neile asjadele ainut hüpates rõhku paneb...


Pärast jalutas Elektraga see väike tüdruk ka, kes ükskord käis ja siis tulid nad pessu. Pesin Elektra ära ja oligi jälle mu tööpäev läbi. Muide Elio ka ei käinud täna, seega tema hobune ikka seisab. Marlon on see eest elu-naljakas. Täna oli üks forever alone nali temaga, Elli paneb ikka häid kilde.. :) See ei lähe nii pea meelest.

Koju tulles käisin pesus ja vaatasin, et vannituba ei uputagi. Katsetasin pesumasinat. Peseb ilmselt küll (: Sõin täna Paolas, mere ääres, õhtusöögiks pitsat ja käisin merd vaatamas. Kastsin näpud ja ühe jala varbad ka sisse... See oli niiiiii soe !

4 kommentaari:

  1. õlad taha, kõht sisse ;)

    VastaKustuta
  2. Just (: Teistele räägin küll, aga püüan ise ka meeles hoida.

    VastaKustuta
  3. me käisime siis oli jahe seal paolas aga ikka ujusime mitu korda :D

    VastaKustuta
  4. Kaido, ma tõenäoliselt hakkan ka siis rannas käima, kui see nende jaoks enam nii normaalne pole.

    VastaKustuta