23 juuli 2012

Täna sajab !

Öösel ärkasin üles, kuna kuulsin müristamist. No ikka korralikult müristas. Terve tuba läks valgeks iga sekundi järel. Polnud enam kindel, et äike.

Astusin kell 4 öösel ukse juurde, avasin selle ja nägin, kuidas mägede kohal pilvede taga üle kahe sekundi välku lõi ja müristas. Tõsiselt ilus vaatepilt oli tegelikult, mõtlesin seda filmida, aga olin liiga unine selle jaoks. Tuul oli ka päris kõva ja pool tundi hiljem ärkasin jälle, sest siis sadas ja tuul oli hullem. Terve öö müristas ja möllas. Ka hommikul sadas ja Elli saatis sõnumi, et täna võin kodus olla. Homme pidi ka sadama, aga siis lähme varustust puhastama. Tegelikult nüüd on ilm juba ilus, pilvine, kuid temperatuur on mõnus.

Sain videoga ka hakkama. See on ilma helita, kuna mingi autorikaitse seadus hüppas mulle YouTubes näkku. Lisasin siia Dire Straits - So Far Away loo muidu, mis sobis igati oma mõttelt :) Nüüd võite seda lihtsalt juurde kuulata. Ei ole hullu, ma alles õpin seda videode värki ja Youtube majandust. Nüüd võite mu sõitu vaadata, aga mul on endal ka selle galopiosa pärast häbi, seega.. Püüan edaspidi ratsutama hakata.

Ja suuremaks ei oska ma ka seda teha, seega vaadake läbi YouTube (klikates video all servas paremal olevale YouTube ikoonile)

4 kommentaari:

  1. Sellise tunnika üle nagu Elektra siin videos, oleks iga Soome ratsakool õnnelik ;)

    A.

    VastaKustuta
  2. Just, vahet pole, mis käkk seal seljas istub, hobune teeb oma töö ikka ära. (:

    VastaKustuta
  3. Päris head hüpped ju, ei midagi sellist nagu koolis :D Hoian sulle igati pöialt, sa oled super Maarja !!! :)

    Rosina

    VastaKustuta
  4. Tänan, Rosina, ilusate sõnade eest (: !

    VastaKustuta