18 jaanuar 2013

Liiga palju vaba aega

Homme saab nädal, kui pole tallis käinud. Kõik päevad on metsikult sadanud ja lubab veel natuke. Täna oli see päev, kus kõik lund ootasid, aga siiani pole midagi juhtunud. Üks hetk sadas ägedalt rahet, lausa kerge valge kord kattis maad...


Mis ma teile siin ikka valgest korrast maas räägin. Aga ega muud huvitavat ka pole. Võiks väita, et kohati on mul lausa igav. Täna ootasin, et äkki läheme hobuvarustuse poodi, aga ei midagi. Tegin hoopis kaerahelbeküpsiseid ja pärast seda sisustasin oma päeva www.subito.it lehelt hobuste müügikuulutuste vaatamisega. Tegemist on lehega nagu meie Soov või Kuldne Börs. Seega pole just hobustele mõeldud, aga leidub ikka neid, kes sinna kuulutusi panevad. Lõpuks ei suutnud ma seda ka sirvida... Calabria regioon on ikka puhta teine maailm. Sitsiilia kuulutusi seekord ei lugenud, jätan õhtuks ka midagi.

Eile käisin vihmaga poes. Metrosse ei viitsinud kõmpida, seega ujusin ühte lähemasse marketisse. Ostlemine oli üsna keeruliseks tehtud, kuna igal pool vahekäikudes olid kärud värske kaubaga. Ometigi oli palju sooduspakkumisi lihale ja muudele toodetele. Kanakints oli ikka korraliku kanakintsu mõistega, pool sabast kaasas ja pooled suled ka veel küljes. Ei tea, kas peab uuesti ära ka tapma, kui külmikust välja võtan...

Olen koristanud, joonistanud, ära sorteerinud oma riidekapi ja puhtaks pesnud kõik riided, mis pesu ootasid. Loomulikult seisavad kakased talliriided tallis ja praegu oleks suurepärane aeg neid pesta, aga noh... Seega nüüd postitan oma kirjutise ja lähen kööki lasanjet tegema. Mm..

Ja internetist kaon ma ka täna, limiit sai täis ja sos lõpeb ka täna õhtul, seega uuesti ühenduses olen teiega 21. jaanuaril.. See juba esmaspäev.

2 kommentaari:

  1. Nuh... Kui sul igav on, siis võid veel veidi joonistada... If you know what I mean... *wink-wink* :D

    VastaKustuta
  2. Muidugi :D Näe, vihm oligi selle peast pühkinud juba... :D

    VastaKustuta