29 jaanuar 2013

Päikesejänkud

Täna pidime minema hobuvarustuse poodi pärast talli, aga ei läinudki. Elli viis mu talli, rääkis plaanist ja siis pidi minema. Seega panin C-le Arese valmis ja valvasin platsi ääres Filippot (kes on nii rumal, ega oska oma närimiskonti suurte koerte eest kaitsta). Tõstsin paar latti ka Aresele ette ja lõpetasime. Ehitasin oma kordeaia (tondino) lattidest ja teesulgudest püsti jälle ja panin Corinto kordeks valmis. Nii ninnunännu noh.
C jäi Angielot ja Francescat ootama, kes oma Macellaniga täna esimest korda sõitma hakkasid. Meie aga läksime platsile.

Umbes 1/4 meie tondinost ja Corinto B isiklikult
Sest nautisime päikest

Naljakas Corinto
Viimasel pildil oleks tüüp nagu ilma jalgadeta. Aga sain ta ilusasti jooksutatud ja energiat natuke vähemaks. Pessu minnes paistis päike meile peale ja hobune oli täna nii rahulik ja lasi silma päikse käes kinni. Tavaliselt on tal igas võimalikus suunas vaja nihverdada, eriti, kui söögi aeg juba ka on. Aga kui mina Corintoga lõpetasin, siis just hakkasid platsile minema Angielo ja Macellan. Ikka kohe tallis võõrale hobusele algaja ratsanik selga ja see hirmus tee platsile vaja kõndida. Hobune oli tagurpidi, kõrv kikkis peas ja puhises kõige uue peale, mida jälle näinud pold siin. Angielol endal ka paistis keps üsna nõrk olevat. Aga noh, mis ma ka tean. Parem nautisin päikest pesuboksis ja lõikasin Corinto karvu natuke. Trmmisin lõuaalust, sõrgatsitutte, piirdekarvu ja lõikasin kõrvade taguse uuesti puhtaks. Tegin veel boksi ära ja varastasin oma kõrvikule porgandi. Ükspäev tahaks lakka lõigata ja kabjad alt korda teha, kiilud on ikka täitsa metsas omadega, peaks need vanad tükid ära lõikama.

Veel kordetasin Nearcot ja jõudsime platsile siis, kui Francesca jalutas juba Macellaniga, seega ma ei näinud midagi sõidust. Lõpetasin Nearcoga ja lõpetasime tallis ja C tõi mu koju ära. Homme jälle talli ja siis ilmselt pean Corintoga sõitma ka, Elio mainis ka, et tahab näha ja ilmselt tuleb talli. Eks seda homme vaatame. Loodan, et me käna ei käi siis jälle. Alati on Elio kohal olnud, kui kukume. :P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar