14 detsember 2011

Silas käidud

LAUPÄEV

Hommikul me muidugi magasime, sest eelmine õhtu venis pikale. Päeval istusin netis ja puhaksin. Õhtul läksime Mariiga sööma, pärast seda tulime koju ja hiljem jalutasime vanalinna poole. Käisime korra el Mojitost läbi, tants ja möll käis, kõigi tuttavate nägudega, seega lasime sealt kiiresti jalga. Jalutasime teise kohta, mis vähe soliidsem, aga seal ei olnud istekohti, seega jalutasime ihtsalt mööda vanalinna. Leidsime ühe kitsa tänava, mis oli üsna pime ja seal oli üks nurgatagune, kus keegi kolistama kukkus ja me joosta saime.. Oeh.. selliseid asju juhtub öises vanalinnas. Istusime tänavaäärsele pingile ja rääkisime niisama juttu, kuni sõitis mööda üks punanae auto. Peatus, tagurdas ja kolm meest istusid sees. Juht püüdis meiega rääkida ja meie ütlesime, et ei oska itaalia keelt. Nagu see oleks neid huvitanud.. Selle auto taga seisis 3 autot veel, kes lasid signaali ja tahtsid mööda sõita, aga need tüübid ikka pläkutasid meiega. Lõpuks tõusime püsti ja marssisime minema. Istusime järgmisele pingile. Sealt avanes vade vana maja seinale ja rõdudele, kus askeldas üks suur rott. Pole ime, et siin rotte on, kuna prügi on palju ja eluruumi neil jagub.

Tagasi tulles vaatasin ühe filmi lõpuni ja Benas rääkis, et tema praktikajuhendaja tahab järgmine päev Silasse minna. See on mägi, üks suuremaid seitsmest mäest, mis Cosenza linna ümbritseb. Kuna meid on korteris 5 ja autos on vabu kohti 4, pidime otsustama, kes koju jääb. Lõpuks selgus, et Tommy jääb siia.

PÜHAPÄEV

Ärkasin mingi kell Benase kisa peale, et peame tunni pärast minema hakkama. Sõitsime Costantinoga koos Silasse. Seal on selline hoopis teistsugune tunne. Palju mände ja isegi puidust maju, mida Cosenzas ega Rendes näha pole. Kohati meenutas täitsa Eestit või põhjapoolust. Esimest korda sõitsin mingi asjandusega, mis meid mäest üles viis ja pärast alla tagasi tõi. 5 €, aga vaade oli ilus.



 Eriti pisikene maja

 Tuletas kohe mingit RMK grillimiskohta meelde


 Sellise asjandusega sõitsime mäele ja alla
Vaade oli võrratu
Eestlased, võtke eeskuju - garaaž ei pea üldse nii suur olema (:

Silast tagasi tulles käisime Metropolises ja ostsime pannkoogimaterjali. Costantino tuli meile ja tegime kooke, nagu iga pühapäev kombeks on. Pesin nõud puhtaks ja pärast seda kadus vesi ära. Ei mingit pesu. Elagu Cosenza!

ESMASPÄEV

Panin äratuse kell 5.00 lootusega pesema minna.. Ei, vett ei olnud ikka veel. Magama ja 6.00 üles. Enne minekut tuli vesi ka. 7.00 võttis Michele peale meid.

Farmis ei teinud tuhkagi. Lõpuks sõitsime jälle sinna talli, kus võistlusedki olid, aga lõunapausi paiku, seega kedagi ei olnud ja kohta ikka ei näidatud. Jalutasime seal tallide vahel ja vaatasime hobuseid veidi. Ma ei tea, koht oleks äge, kui keegi seda korras hoiaks. Kõik on nii räämas ja lohakas kuidagi. Tagasi tulles läksimegi bussi peale ja sõitsime Rendesse, et Euroformist läbi minna ja öelda, et 2 päeva nädalas farmis käia on mõttetus.

Õhtul läksime sööma, siis jõime kohvi ja käisime vaatamas, mis elu käib el Mojitos nädala sees. Tõeliselt armas, hubane koht. Sõin magustoidu seal, šokolaadi suflee ja klaas punast veini. Kaks vana meest mängisid vaheldumisi kitarri ja laulsid ning atmosfäär oli kui filmis.. Marii asemel oleks pidanud olema ainult mõni kena meesterahvas (:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar