04 detsember 2011

C'è il sole - päike on väljas

Reede hommikul läksime ikka varakult bussijaama ja 11.44 hakkas sõitma buss, millel polnud meile tavapärast C2 ette märgitud, kuid selle peatuste listist jooksis läbi meie peatuse nimi. Mina ikka arvasin, et kuna see nii vara läheb, on see vale buss. Eih.. Loomulikult mitte.

Marii helistas Elisale ja nii me läksime poodidesse kolama selleks ajaks, kuni järgmine buss tuleb. 13.25. Küsisin bussis igaks juhuk kahelt naisterahvalt üle, kas see buss ikka on õige asi ja kas sõidab sinna. Kõik läks hästi. Jõudsime veidi hilja talli küll, kuid Ciccio tuli meile ilusasti vastu ja kõik oli ok. Panin Calita valmis ja Erica tuli sõitma. Pärast seda läksin mina, siis tuli üks tüdruk trenni, kes teeb kordel ainult sammu ja seejärel alles Marii. Pisut üllatav, et nii palju inimesi ühe hobusega sõidab, kuid muud tunnikat siin ei ole. Calita on tõesti hea hobune ja peab sellele koormusele vastu. Kuigi üritame nüüd vabu päevi talle saada ja tema jalgade eest ilusti hoolt kanda.

Tegin mõned pisikesed hüpped. Kasutasin nippi, et traavisin rahulikult takistusest mööda vahepeal, et hobune ei kihutaks alati takistusele peale. Ciccio jäi sellega väga rahule. Sain mõlemast jalast ka natuke galoppi teha ning peaks mainima, et pärast hüppeid oli teda küll väga lihtne galopile tõsta. Mulle meeldis.

Pärast Marii sõitu pesime hobuse puhtaks ja kuivatasime jalad. Panime tema kabjakiilule seda lillat desinfitseerivat vahendit ka, kuna kiil on väga pikka ja kabjad koledad. Loodan, et tal mingit kiilumädanikku ei teki.

Meie vahetasime riided, hobune äks boksi ja meid viidi Rendesse Metropolise juurde autoga ära. Nagu tavapäraselt - Iquanemast läbi, caffé latte ja sealt Mare Lunasse pastat mugima. Ahjaa, Elisa andis meile maitsta Moka Drinki, mida saab ainult Itaalia Calabria rajoonist. See kujutab endast coca-cola taolist jooki, mis on tegelikult nagu gaseeritud kohvi. Maitse on hea ja gaasi pole ka liiga palju, kui mul veab, transpordin seda ehk Eestissegi (sõltub, kui palju ma oma riideid minema viskan)

Reede õhtu, käisime väljas ka.. Mina, Marii ja Benas. Jalutasime jäätist sööma, siis Beat music clubi, kus istusime veidi, seejärel Mojitost kiire läbikäik ja miski Fashion club, kus võtsime viimase joogi enne kojuminekut. Huvitav õhtu. Ei ühtki itaallasega jutustamist. Only in english.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar