15 detsember 2011

Kingitus kõige nõrgemale

Eile me läksime samuti bussiga talli, Ciccio tuli üksinda meile vastu ja Elisat tallis polnud. Seega vahetasime riided, Marii võttis Lady ja mina Nearco. Puhastasime, puhastasin ka teki ja vaatasin üle, kabjad pealt harjaga puhtaks. Kui kapju alt puhastasin, näitasin Cicciole, et sealt alt on ju vaja lõigata, kuna naharibad ripuvad ja vahel on igasugu avaused, kuhu mustus koguneb. Ciccio tõi kabjanoa ja lõikas need rõvedused ära. Seejärel andis mulle vesinikku, spreipudelis vett ja tõrva. Kõigepealt puhastasin kabjad saepurust, lõikasin kiilud enamvähem normaalseks, sest see hiigel suur nuga ei võimaldanud rohkemat. Seejärel puhastasin vesinikulahusega kiiluvahed ja veega pesin vesiniku maha.Siis pidid kabjad kuivama ja viimaseks läks tõrv. Kabjarasv kapjade peale ja hobune võis varsti boksi minna. Järgmiseks Mendieta ja sama lugu.

Marlon ei olnud oma sadulat saanud, kuna poes olid tema suurusele vajalikud sadulad otsa saanud ja ta sai ainult 2012 a kalendri :) Seega ma ei tea, ei saanudki edasisest plaanist aru. Läheb veel aega, kuni uus sadul saabub.

Marii arvas,et me võiksime varasema bussiga koju minna. Mõlemal oli enesetunne kuidagi kehv ja väsinud. Ütlesime Cicciole ja ta oli nõus. Kui olin Petulia mingi viimase karvatuust eemaldanud, siis arvas Ciccio, et võime minna koos Metropolise juurde. Ta pidi Elli niikuinii peale võtma. Seega sõitsime. Kohtusime Elliga ja saime Metropolise juures maha. Võtsime sularaha, jõime kohvi ja läksime bussile. Täna õhtusöögile ei läinud, kuna olime kokku leppinud viimase õhtusöögi kogu meie korteri rahvaga. Reedel läheb ju Linda koju ja Benas ning Tommy lähevad minema, ega tulegi tagasi enam.

Enne õhtusööki mõtlesin korra pikali visata ja sinna ma jäin. Tommy andis pärast kraadiklaasi mulle ja mul oli 37,2 palavik. Igaljuhul istusin õhtu ära, sõime kolme sorti pitsat ja lõpuks saabus Benas oma sõbra Rafaelega (?). Sõime, jõime Fragolinot (viinamarjadest ja maasikatest vahuvein) ja lõpuks sõime Rafa toodud traditsioonilist jõuluajakeeksi, mida igal pool reklaamitakse. Päris naljakas magus sai.


Raffa, Tommy, Ciccio, Elisa ja Benas

Täna ärkasin umbes 12 paiku, istusin köögis teki sees. Mingi aeg helises uksekell, Marii avas ukse ja hüüdis mulle, et pakk tuli. Andsin allkirja ja sain omale selle eest tekikoti! (: Aitäh teile! Toppisin oma teki kohe sinna sisse ja istusin sellega veel mõnda aega köögis, enne kui riidesse panin. Nii kodune tunne oli kohe.

Saatsin Sandrale smsi ka, et kuna mõlemad haiged oleme, siis ei lähe me õhtusöögile ka. Tommy oli aga Euroformis keelekoolitusel ja tagasitulles tõi ta meile söögi koju. Seega söömata me ka ei jäänud. (:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar