15 november 2011

Buon giorno

Taibu, nagu ma olen, avastasin, et saan telefoniga ka netti. Mu ainus võimalus praegu. Aga eile lõuna ajal sõin oma esimese pitsatüki ja jõin esimese capuccino. Õhtusöögile minnes tegime Mariiga oma esimese bussisõidu omapäi. Tee oli tuttav, jõudsime ilusti Mare luna restorani. Seal saime aimu itaallaate toitumisharjumustest. Eelroaks oli taldrikutäis makarone tomatikastmes. Pasta n-ö snäkina. Järgmiseks saime küpsetatud lihatüki koos friikartulitega. Ei mingit salatit, nad pidid siin üldse vähe salateid sööma. Saime veel hommikuks ka toidupaki, seal oli piim, kuivikud (no nagu röstsai), pisikesed moosid, suhkrupakikesed ja sarvesai. Tagasitulles jalutasime Metropolisest läbi, ostsin sussid ja muud vajalikku ning leidsime allahindlusega väga korraliku riidepoe. Täna õhtul lähme sinna tagasi ja ostan endale midagi veel selga. Tuba on õhtul päris külm.

Igaljuhul Metropolisest tulles magasime oma peatuse maha ja sõitsime ühe võrra edasi. Marii on õnneks parem orienteeruja kui mina, seega jõudsime ilusti koju tagasi.

Täna hommikul ärkasin miskipärast kell 7, kuigi 9.20 pidime alles minema hakkama. Käisime itaalia keele kursusel täna. Õpime inglise keeles itaalia keelt. Aga tegelikult üsna loogiline, kui oled vene keelt õppinud, sest sõnadel on sugu. Kuid nüüd lähme sim-kaarte ostma ja riideid ja õhtust sööma.

1 kommentaar:

  1. Ma ei saanud päris täpselt aru, mida sa tahad, aga otsid selle Wireless network Connection status. Näeb välja selline eks: http://imageshack.us/photo/my-images/534/maarjale.png/. Sealt properties. Ja sealt Internet protocol version 4. Ja siis on ees see aken, kuhu pead need koodid kirjutama :)

    VastaKustuta