02 aprill 2011

Viimane vaba nädal

Esmaspäeval panin Nennu ohjadesse, päitsetega ja kõndisin taga. Tal on see kiirustamise komme ikka. Ei mingeid peatusi, ainult läheks. Päitsetega ei ole ta kuigi järeleandlik ka, seega jalutasime suure teeni ja tagasi ning läksime sisse. Aadule panin ka sedelga selga ja jalutasime käe kõrval ka peaaegu suure teeni. Natuke on harjunud selle jalutamisega ja ei lähe nii kiiresti ähmi täis, aga nööri närimine on ikka teemaks.

Teisipäeval jooksis Nennu vabatahtlikult mööda ilma ringi :) Pärast ei tahtnud kätte anda vaid jooksis endiselt samal marsruudil. Panin aga valjad pähe talle ja jälle ohjadesse. Tahtsin, et ta püsiks rahulik ja jalutaksime, tegime ka peatusi, kuna neid peab temaga harjutama. Lõpuks jõudsin ka enamvähem eesmärgini. Peatused tulid lõpuks aina väiksema surve peale ja hobune seisis täitsa rahulikult hetkeks paigal. Aaduga kolasime lihtsalt lumevallide taga ja lasin tal kuuse oksi süüa.

Ülejäänud nädal on kuidagi teisiti kulgenud. Pole jõudnud suurt midagi teha. Puhkasin viimased päevad ka praktikaks. Esmaspäevast ju algabki :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar