16 aprill 2011

11. päev

Kell 10 talli. Hull siblimine käis, rahvast palju ja esimene sõit juba käis. Autot parkides nägin juba tuttavaid nägusid.

Läksin oma talliosa juurde ja uurisin asja. Hakkasin peagi bokse tegema. 2 olid tühjad, kolmas tehti ka tühjaks, seega sain ühe poole ära koristada. Siis saabus Ülle ka ja tegelesime järgmise kolme boksiga, kus olid soomlaste hobused. Seal oli küll kole olukord. Hobused on ilmselt väga närvis olnud ja neile on ka palju heina ette pandud, mida nad söönud pold. Terve ase kusine, vesine ja heinane ka. Igast boksist läks välja 2-3 käru täit. Suur tänu Üllele ja Jaanile, kelle abiga kiiresti kõik korda sai.

Päeva ülesanne oli ka sisehoov korras hoida ja hunnikud ära koristada. Läksin ka korra võistlust vaatama. Jällegi tutta hobune, Andama, sõitis ja otsisin ka omaniku üles. Viskasin jälle pilgu sisehoovile, käisin vahepeal söömas ja kohtasin jälle tuttavaid nägusid :)

Tsekkasin vahepeal väljas platsile, kus Ülle oli kestvusratsutajatega trenni juba lõpetanud, ütlesin ka head aega ja ootasime siis uue parkuuri algust. Selle vaatasime Üllega tribüünil ära, õppisin ka parkuuri ja leidsin selles loogilisi seoseid :) Sõidu lõpus koristasin sisehoovi ja läksime koju.

Homme jälle kell 10. Homme on ussirohu andmine õhtul ja bokse peaks ka vist õhtul tegema. Esmaspäeval tahaks muude asjadega juba tegeleda. Esmaspäevast peaks teine praktikant ka tulema :)

2 kommentaari:

  1. Ilus elu sul ikka ;) Ja nii vähe bokse (y)

    VastaKustuta
  2. Ei kurda Ruila elu üle jah. Aga bokse tuleb varsti arvatavasti juurde. Kuigi seal ei ole mul ka bokside tegemise vastu eriti midagi.

    VastaKustuta