20 detsember 2012

Missioon piparkook

Mõned vabad päevad jälle vihma tõttu olnud. Sel ajal aga leidsin endale kerge missiooni. Eesmärgiks on esimest korda piparkoogi taigent teha. Kõik tundus lihtne, kuna Linda eelmisel aastal leidis kõik komponendid ja asi sai tehtud. Sel aastal võin ma kirja panna aga oma piparkoogi-missiooni-päeviku.

Aga kokkuvõtvalt on lugu kardemonis. Seda on siin müüa, aga mitte nendes poodides, kus ma käinud olen. Seni küsisin inimestelt selle võimaliku müügikoha kohta ja inimesed ei tea, mida ma otsin. Nad ei olek uulnudki sõna cardamomo varem. Täna aga samas poekoetis käies, kust Lindagi nimetatud vürtsi leidis, öeldi, et teavad küll ja müüakse ka, aga mitte nende poes. Mh. Otsingud jätkuvad.

Tallis kordetasin Nearcot ja Luxi. Luxist ma pilti ikka ei teinud. Kaamera jäi täna ka koju. C kordetas Arest ja Angielo käis oma superhobusega sõitmas.

Superhobune Tamish (kusjuures, nägin passi, ongi belgia soojavereline lihtsalt nimega Tamish) on Itaaliamaale tulnud alles sel aastal, kui õigesti aru sain. Juba seetõttu tundub kahtlane, et omanik ta juba maha tahtis müüa. Aga ei ole hullu, Angielo on ikka üliõnnelik oma uue ratsu üle ja käis täna sõitmas ka. Teda ei sega, et plats ligane on. Meie hobused 4 päeva seisnud, täna kordel, sest nii palju kuiva platsil oli, et kordetada saaks. Noh, enamvähem. Aga põhiline oli see, et käis sepp ja Angielo ütles, et nüüd on hobuse jalad korras ja ei koperda enam nii palju. Jaanuaris tahaks ta ikka võistlustele minna. Ajab pabereid korda, et oma sportpüss Itaalia registrisse saada.

Muud nagu polegi.. Pidin lihtsalt kirjutama, teate küll, vana maailma viimane postitus.. (: Ciccio ütles koju tulles, et homme siis näeme. Vastasin, et homme ju maailma lõpp, kuidas me siis näeme. Ciccio ohkas ja ütles: "Õigus jah, no siis lähme koju ära ja sööme täna hästi kõhud täis. Tervita Carmelot ka viimast korda." Milline suurepärane näide siinsele toidukultuurile. Sööge teiegi hästi! (:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar