14 märts 2011

Juba üsna kevadine

Mind tegelikult häirib, et ma ei saa seda "Followers" kasti oma blogisse lisada. Ütleb iga blogikujundusega ,et see on n-ö katsetamisel. Seega ma endiselt ei tea, kes mu blogil silma peal hoiavad. See selleks.

Eile majandasin tallis ikka kogu päeva. Tegin Aadu boksi täiesti tühjaks, pühkisin põranda ja tõin hiljem uue puru sisse; pesin hobuste künad ja jootjad puhtaks; lõikasime Nennul kapju; puhastasime kahe väikse abilisega Nennut, lõikasin ta saba ning võtsin Aadul jalgu. Üsna tegus päev. Mari-Liis ja Tõnis käisid ka külas veel.
Ning juba paar päeva tagasi avastasin, et hobuste kabja all on midagi kummalist. Ma ei tea veel, mis see on, kuid ma kavatsen selles selgusele jõuda.

Täna oli Aadu oma küna kinnituse ära lõhkunud. Külalised käisid ka täna. Ühe naabruskonna maja pererahvas ja väike tüdruk käisid loomi uudistamas. Meil ju on loomalapsed hetkel - kitsetalled ja kutsikad. Hiljem jalutasin Aaduga mööda teed. Kuidagi hirmus närviline on, kuigi püüdsin olla ise rahulik ja vältida seda sahmerdamist. Ei teinud tema peaga vehkimisest ja nööri närimisest lihtsalt välja. Aga läksime sisse ja võtsime ka jalad üles. Esimesi annab täitsa korralikult, nagu päris ning seda ilma kinni sidumata. Ei näksi ka enam nii palju tegutsemise ajal, mis on hea. Tagumistega oli täna võõrastav, aga step by step sain need ka üles ja puhastatud. Nennule panin kabjasalvi.

Tuppa minnes haarasin kaasa kahed valjad, kahed ratsmed ja martingali. Puhastasin need nahaseebiga ja õlitasin. Palju palju varustust on veel puhastada vaja.

Ning täna on pühapäev ja kooli ei pidanudki minema. :)

4 kommentaari:

  1. Seadetes peab olema blogi keeleks valitud inglise keel, siis saab neid followere ka jälgida.

    VastaKustuta
  2. Inglise keel täitsa olemas, aga seda kastikest lehele lisades on juures kiri : This gadget is experimental and is not yet available on all blogs. Check back soon!

    Aga tänan sellegi eest :)

    VastaKustuta
  3. Minul oli oma blogiga täpselt sama jama. Aga siis avastasin triki ;) Mine sellisele lehele nagu google friend connect ning sealt, õige koha pealt, saad vastava HTML koodi, mis oma lehele panna.

    VastaKustuta
  4. Ahhaa! Kätte sain, kuigi arvan, et teistmoodi... Suur aitäh :)

    VastaKustuta