11 märts 2011

Üks etapp jälle läbitud

Teisipäeval ma ratsutamisesse ei jõudnudki. Eelmine õhtu oli palavik ja hommikul samuti. Võtsin oma hinde (mõlemad kursused viied) ja ühikasse magama. Õhtul haige peaga tallis ja seejärel tähistasime vaikselt naistepäeva. Tort, vastlakuklid ja tõeliselt lõbus seltskond :)

Kolmapäeva hommikul oli viimane talli praktika. Mul oli endiselt palavik. Veidi imerohtu sisse ja tegin siiski ära. Lõpuks olid meist kõigist juba vigased pruudid saanud. Kellel käsi, kellel jalg, kellel selg ja veel palavikku.

Pärastlõunal jätsime Eliisega hüvasti (yeah, we miss you, girl). Neiu sõitis Saksamaa poole... Siis tegime plaane Mirja-Mai juurde minekuks. Läksime hernesuppi ja vastlakukleid sööma (mis sellest, et vastlapäev teisipäeval oli). Lõpuks olin ka õhtusel talli ringil, kuigi mu päev oli juba ette tehtud.

Aga kolmapäeva õhtul hakkas kohale jõudma, et kool saabki kohe kohe läbi. jutustasime veel Kadi ja Kertuga maailma asjadest ning nautisin viimast õhtut ühikas. Neljapäeval tuli ju kõik oma kodinad autosse mahutada ja hakata harjuma mõttega, et enam ei peagi tagasi tulema. Muidugi enne oli meil praktikale suunamise tund ja pärast hobuste hooldus. Hoolduses saime jälle targemaks prei ja igasugu mädapaisete kohta, luumurdudest, kõõlusevenitustest ja lihaserebenditest rääkisime ka. Põnev.

Asjad autosse, viimane Türi burks ja tagasi kodukanti. Siin laadisin asjad autost maha ja tutvusin oma uue nänniga lähemalt. Loen ja uurin mineraali kohta ja avastasin, et tootmisaeg on 2010 jaanuar ning säilivusaeg 12 kuud. Hmm, läbi ju? Kviitung on alles ja täna hommikul helistasin poodi. Õnneks müüja on väga tore ja mõsitva suhtumisega ning võtab kauba tagasi. Kõik ilus ja tore, ainult et nüüd peab Viljandisse sõitma. Teistele moraal - alati kontrollige, mida ostate, kaua säilib, kontrollige kviitungit ja hoidke see alles!

Seega enne Viljandi minekut pean käima läbi Ruilast, et oma leping allkirjastada, siis saan selle Särku tagasi viia ja kõik ongi korras.

PS. Mul on kodus kaks kutsikat. Baffi tegi selle siiski ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar