05 detsember 2010

Pole paha

Täna koristasin veidi sadularuumi. Nüüd on seal soe õhk sees ja puhastasin mõned asjad üle, et need pehmed oleksid. Otsisime ka loogarakendi varustuse välja ja tegin selle puhtaks. Leidsime Nennule sobivad rangid ja homme hakkan teda ette rakendama. Tänane päev lihtsalt läks kuidagi nii kiiresti.

Aadu ja Nennu käisid täna eraldi õues. Enne poiss. Seejärel võtsin ta sisse, tegin boksid ja kiusasin teda veidi sedelgaga. Võtsin traavirakendi sedelga, seda annab kõige rohkem reguleerida. Pidin sealt need aisa kinnitusrihmad ära võtma, jäid üleliigseks. Vaatasin, et edasiseks ohjamiseks oleks see ka päris hea, sest aisade aasad on just parajal kõrgusel, et neist ohjad läbi panna. Seega päris sobiv vidin meie jaoks. Aga Aadule see eriti ei meeldinud. Võõrad asjad on ikka võõrad asjad temale. Kartis veidi ja jäi selliseks imelikuks ja häirituks, kui sedelga selga sai. Katsuda ta laseb end muidu igalt poolt ja pole hirmus, kuid tänane oli tõesti uus ja üllatav talle. Arvan, et ma liiga kaugele ka asjaga ei läinud, kuna paanikat ei tekkinud ja kõik toimus lühikest aega.

Andsin talle veel puhkepausi ja hiljem talli minnes panime isaga päitsed pähe, nööri külge ja võtsin ohjad kaasa. Tegime siis väikest harjutamist. Isa jalutas Aadut, mina harjutasin teda ohjadega tagant. Algul ühelt poolt, siis teiselt ja korraga. Lõpus oli juba harjunud ja jalutas päris rahulikult isa kõrval. Õnneks ei olnud täna päeval väga külm ka, kuid õhtu poole tuul tugevnes ja Aaduga tagasi minnes oli juba tunne, nagu oleks Siberist tulnud. Muidu oleks võinud pikemalt õues mässata.

Ahjaa, bokse tegin ka, nagu mainisin juba. Kaks boksi, saepuru, terve käru ja kerge hark... Ma armastan oma pisikest talli. (:

2 kommentaari:

  1. Issand... Viimast lõiku lugedes tundus, nagu oleks mõtetega nirvaanasse sattunud...

    VastaKustuta
  2. Eksole, seda mõtlesin ma bokse tehes. Paradiis (:

    VastaKustuta