03 detsember 2010

Kodus

täna oli kuidagi eriti huvitav päev. Boksidest leidsime hobuste sõnnikut ja maja ümber nööride vahel kablutas kari suksusid. Ah...

Tegelikult oli juhe nii koos, et iga väike asi tundus naljakas. Ääretult meeldiv tunne oli autos istuda ja vaadata, kuidas Särevere asula märk aina kaugenes ja kaugenes. Olin kodus viimati 14. novembril.

Järgmisel nädalal on palju teooriatunde. Algab ka erialane inglise keel. Õhtsel talli praktikal käib meie esimene grupp, seega meie õhtune praktika on ülejärgmisel nädalal. Üks nädal, mil ühtki boksi tegema ei pea.

Kodus on ka veider olla kuidagi. Hobused teevad jälle mingit nalja. Lumega on pool kopli voolu jälle kadunud ja nüüd on Aadu see, kes läbi kopli värava jookseb. No ma ei tea, mis halb aura siin nendel koplitel on. Igaljuhul läksin teda kiusama täna talli. võtsin valjad ja suulised ka kaasa. Tegime lihtsalt tutvust. Valjad panime pähe ja suulisi lasin eraldi kõrvale näksida. Panin suulised korra suhu ka, aga kaua ei kiusanud. Siis silitasin teda jalutusnööriga üle kere. Tagumiste jalgade juurest eriti. Kui ühel päeval õues rahulikult oleme, siis saame korde harjutusi teha ja prooviks veidi ohjamist ka. Ehk tuleb miskit välja. Jalgu võtsin ka hetkeks üles, kokkuvõttes jäin küllalt rahule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar