27 juuni 2013

Oeh, siinne Vodafone on üks imelik asi ikka.. Ma ei saa aru, kuidas nad seda krediiti küll arvestavad interneti kasutamiseks. Peaks maksma 20 € kuus selle netinatukese eest, mis antakse. Ühel hetkel on krediit 18 euri, siis saab kuu aega täis ja krediit on -1.99 ja netti kasutada ei saa. Laed 10 euri ja krediit on 8 ning hakka uus kuu jooksma... Irooniline on see, et kui krediit miinuses ja netti kasutada ei saa, on avalehel siiski pakkumine, et osta krediiti neti teel :) Igatahes, varsti jään üldse ilma internetita mingiks ajaks jälle. Seepärast siin kirjutan. Kuigi kirjutada väga polegi midagi.

Ah seda ka, et tutvusin airBalticu reisitingimustega ja neil on igasugu lisa makseid jälle tekkinud. Nüüd tahavad lennujaamas check-ini eest ka 10 euri saada. Tingimusi on palju, et seda mitte maksta, aga ma ei kuuluks ühegi alla neist.

Küsimus kellelegi targemale, et kui online check-in teha, kust ma siis pardakaardi saan? Prindin välja? Üsna korralikult pumbatakse ikka iga asjaga raha välja...

Siis veel laupäeva hommikul on plaan Reggio Calabriasse sõita. Veedaks öö seal, kui leiaks odava B&B (bed & breakfast) näiteks. Ilmad pole ka nüüd enam tapvalt kuumad. Korralik suvi, nii nagu olema peab.

Ja pühapäeval talli. Loodan, et läheb kõik nagu vaja ;)

Täna aga pean kööki koristama, pärast seda läheks Cosenzasse jalutama ja õhtul on Metro ees kontsert (:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar