28 veebruar 2012

Praktika kaitsmine

Nii nii, esmaspäeval meil tunde polnud, tulime õhtul kooli. Linda kirjutas mulle, et oli mu paki kätte saanud ja Carmelo paki ka enda kätte. Täna kirjutas Linda, et andis Carmelole paki edasi ja ta oli väga õnnelik olnud (:

Täna läksime pool 11 kooli, tegime töökeskkonna kontrolltöö ära ja lõunale tagasi. Pärast lõunat oli praktika kaitsmine, kus Mariiga pilte näitasime ja Itaalia elust-olust-tegemistest rääkisime. Praktika hinnang on vist ka Eestisse saabunud ja peaksime ka seda millalgi ägema, aga meie hinne jäi praegu lahtiseks.

Kaitsmise lõpus oli Küllil meile kõigile küsimuseks, et mida me teeme pärast kooli lõppu. Ma siis mainisin, et plaanin Itaaliasse tagasi minna ja samasse kohta tööle. Eks näis, kuidas sellega tegelikult läheb, aga praegu liiguvad mõtted küll selles suunas. Selle juures on muidugi üks pisike, karvane, hall kolmeaastane AGA.. Kuid eks aega veidi on ja vaatame seda asja (:

Nüüd on aeg seal maal, et peaks homseteks rohumaaviljeluse töödeks õppima ja ühtteist pidamise tunniks tõlkima. Neljapäeval vene keeles sõnade töö ja reedel suhtlemise materjali vaja kokku panna. Äriplaani idee ka endiselt vaja paberile panna. Tegemist jätkub.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar