04 märts 2012

Vahepealsetest tegemistest

Praktika hinnangulehte ma endiselt näinud ei ole. Vahepeal sai hobuste pidamine läbi, mis lõppes minu jaoks äärmiselt meeldiva hindega. Viimaste tundide lõpus vaatasime ära "Sõjaratsu". Rohumaaviljelus on ka põhimõtteliselt läbi, 4 tundi veel kevadesse ja mul kaks järeltööd... Vene keele tööd on siiani ilusasti läinud, enamasti ka äärmiselt meeldivad hinded.

Tundidest on veel kooli lõpuni jäänud hobuste tervishoidu, noorhobuse õpetamist ja ratsastamist, ratsasporti, rakendid ja rakendisporti, natuke suhtlemist ja klienditeenindust, vene keelt, äriplaani tunde ja kaks valikainet. Tkk ohutuses veel töö ja valik ja aretuses vaja ka "i"-le punkt panna, siis on ühel pool.

Valikaineteks valisin sepatööd ja hobuturismi. Sepatöödega peaksime varsti alustama ja hobuturismi õppimiseks sõidame umbes nädalaks Saaremaale, Tihuse Hobuturismitallu (www.tihuse.ee) . Suhtelisel infovaeselt kulgeb praegu, kui rohkem teada saan, siis kirjutan üles.

Veel on meie kui lõpukursuste kanda mõned ülesanded. Poegimisohus märade valvamine ja järgmiste märade paaritamine. Esimene tähtaeg peaks olema Poledral ja 17. märts. Kuidas see asi täpsemalt välja hakkab nägema, kirjutan kaa, kui teada saan (:

Kodus on ka kõik nagu ikka, Aadu ja Nennu käivad siin ühekaupa õues, sest koos kipuvad välja tulema koplist. Talvise kopliga on lood nagu ikka ja üksi käituvad natuke viisakamalt. Aaduga käin jalutamas, võtan jalgu, õpime kinniseotult seisma ja kõiksugu kolle mitte kartma.

Ahjaa, äriidee mõtlesin ka välja, kirjutan siis lähemalt, kui olen selle reaalsuses veidi kinnitust leidnud. Ja tuleval reedel peaks selguma minu finantsolukorra stabiilsus, ehk kas hakata pileteid broneerima.. või mitte.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar