05 märts 2012

05.03.12

Hommikul olin tubli ja läksin oma kirjapandud äriideega äriplaani tundi. Paraku me selle kallal ei töötanudki ja tegime igasugu toredaid tabeleid, mida meil plaani vaja kirja on panna. Ma ei kujuta ette. Ma ei saa ikka nendest rahavoogude ja kasumiaruannetest ja bilanssidest mõhkugi aru veel. Või mis veel... Endiselt. Nii rumal tunne tuleb peale kohe. Aga noh, eks vaatame kõik aga jälle uuesti üle ja ... õeh.

Pärastlõunal oli noorhobune, kus saime oma e-kursustele sisse ja nüüd on materjali palju palju. Vastasime kordamisküsimustele ja tuletasime teooriaosa jälle meelde. Hiljem läksime talli, kus pidime noorhobuseid puhastama ja vaatama, kuidas nad ka käituvad. Leutonen tuli peagi ettepanekuga, et võiksime need noored omale tegelemiseks võtta ja ikka mingite tundide arvelt neile kombeid õpetada ja nad korda teha. Minul oli täna juhtumisi Breezer, 2-aastane ... ruun? (häbi) Seega edaspidi on ta minu hoole all ja meie noorte eest hooltkandmine peaks lõppema kevadise ülevaatusega, kus siis oma viisakad noored ette näitame ja sellele hinnang antakse. Ilus mõte, mulle meeldib.

Tõin koplist talli, käis hästi nööri otsas. Boksis puhastasin ja võtsin esimesi jalgu üles. Sain esimesed kabjad alt puhtaks teha. Tagumisi jalgu ei anna hästi, toetab keharaskuse sellele jalale, mida üles tahan võtta. Kui jalg tõuseb, siis vehib aeglaselt, kuid ei ähvarda lüüa. Kõiki jalgu laseb katsuda ja harjata probleemideta.

Otse tallist üritasime Katiga jalutama minna, aga tuul oli täna suhteliselt vastik, seega kaugele ei läinud. Tulin ühikasse süüa tegema hoopis (:

Homme on jälle äriplaani tunnid, siis suhtlemine, kus peaksime mingitele külalistele oma kooli tutvustama. Pärast lõunat on jälle noorhobune. Aah.. Mõtteid on nii palju, Aaduga tuleb tegeleda samamoodi siin nagu Breezeriga (vähemalt 3-ne A on oma oskustega natukene kaugemal kui 2-ne B) ja igasugu asjaajamist veel. Kui ma vaid nii laisk ei oleks ja suudaks end kokku võtta. Päev korraga ja vast on minulgi lootust inimeseks saada (:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar