29 mai 2012

Ruila Kevadtuur 2012 I nädal

22. hommikul sõitsin kooli. Rohumaaviljeluse viimased tunnid olid, käisime põllu peal taimikuid hindamas. No mulle kohe üldse ei istu see taimede teema. Pärast tunde viskasin ennast päikse kätte lebosse ja nautisin seda, et ma enam äriplaani kirjutama ei pea. Hea oli. Nakatasin teisi ka oma puhkamisega ja nii me lõpuks jõudsime kogu kursusega arvamisele, et peaks ühikast välja minema ja natuke särevere elu uudistama. Väike piknik ja lõbus tuju. Eliise oli ka meiega.

23. oli terve päev Raadikuga rakendi tunde. PH1-ga koos. Müstika, kui uimased nad on. Tunnid olid muidu toredada. Järgmine päev oli meie äriplaani kaitsmine. See oli pool aega Külliga koos, kuid siis jäid õnneks klassi vaid Mirja-Mai ja Aive. väga tore, kõik saime head hinded. Kuna meil kaitsmisele 6 tundi ei kulunud, nagu tunniplaan ette nägi, siis oli 4 tundi vaba aega enne rakendamise tunde. Võtsime tüdrukutega päikest. Põlesin kõhu pealt natuke ära, aga ei ole hullu. Tundides rakendasime paari peale hobuse ette ja vaatasime, harjutasime.
Õhtul läksime Mirja-Mai juurde, et natuke tähistada. Jälle oli üks tore õhtu, aga ma ei saa aru, miks nende õhtute jooksul alati nii palju sööma peab.

25. olin koolis. Hommikul Einastega ratsasport. Hulganisti tähtsat juttu jälle. sain lõpuks teada, mida CSI näiteks tähendab. Või noh, teadsin seda enne ka, aga ei teadnud millest lühend tuleb. Prantsuse keelest (: Rahvusvaheline takistussõidu võistlus. Ja muidugi veel palju huvitavat. Pärastlõunal oli rakendamine, kus panime hobuse ette ja siis sai igaüks sõita. Pärast ühikasse, asjad kokku ja kodu poole. Kuna ma koju aga nii hilja jõudsin, siis Ruilasse enam ei läinud. Käisin hoopis õhtul sel hooajal esimest korda grillimas.

26. olin kohal. Siimul on kaasas Velvet, Zidante P ja Spectrum. Olin abiks nii palju kui sain ja oskasin. Ilm oli muidugi meeletult ilus, kuigi hommikul ähvardas sajuga. Kaks õnnetut kukkumist oli päeva jooksul, see jäi kõige paremini meelde (mitte Siimul). Õhtul oli Ruilas pidu ka, kuhu ma ei jäänud. Olin väsinud ja lootsin kodus Eurovisiooni vaadata. Paraku jäin ma poole pealt magama ja järgmine hommik vaatasin alles tulemusi. No ei olnud üllatust, kuna oli ju teada, et Loreen (Rootsi) võidab. Ott oli 6. Tore.

27. läksin nii 12-ks Ruila. Hommikuse Spectrumi sõidu ajal mind abis polnud, kuid kuulsin, milline dramaatiline hommik oli olnud. Nujah, igaljuhul Velveti 130 sõit keerati tegelikult platsimeeskonna poolt pekki. Ei ole võimalik, et kui veel hüppamata takistus ka laiali lammutatakse, siis platsil keegi ei liiguta. Nii jäi kolmese süsteemi keskmise takistuse plank vedelema ja kui napilt enne hüpet keegi üritas selle paika seada, märkas ta lähenevat hobust ja viskas plangu sinnapaika. Siim katkestas ja õigem oligi.

Zidantega oli aga 140 GP sõit väga ilus. Muidugi viimane takistus tuli maha ja sellest oli kahju, kuid sõidu esikolmiku vallutasid õnneks siiski eestlased. Uhke värk.

Tulemusi saab lugeda http://www.ruilatall.ee/ "stardijärjekorrad ja tulemused" alt.

 Kuna viimasel hetkel selgus, et hobused jäävad siiski Ruilasse ka teist nädalavahetust ootama, siis sain ka eile seal käia. Hoolitsesin hommikuse ja lõunase söötmise, bokside tegemise ja jalutamise eest. Täna sama lugu, ainult Siim ja Grethel jõudsid umbes kella ühe paiku ise ka ja lõunat ma ei pidanud andma. Muidu oli täitsa tore nendega mässata. Täna õhtul lähen muidugi kooli. Puhkan seal ilusasti 2 päeva (:

Homme on Ruilas vet-check ja võistlused hakkavad neljapäevast. Veel teine näd vahetus ja siis on minul selleks aastaks ilmselt Ruila võistlustega kõik. Meistrikate ajal mind ilmselt pole enam siin. Seega kõik kevadtuurile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar