11 oktoober 2011

Tallipäev

Hommikul noorhobune. Läksime talli, aitasime noored välja viia (Regatt, Breezer, Cardinal ja Lend). Võtsime Bassira ja Bermuda ette talli kaasa. Mässasime nendega valtrapi ja pindedega. Sidusime neid ümber ja panime selga. Vaatasime Harbati liikumist ka, kes on kange ja hoiab tagumisi jalgu. Kabjad on ka kandiliseks kulunud. Võtsime Arta ja Arvina ka, ringaeda ja käe kõrvale. Mässasin veidi Arvinaga ringaias, sain jälle targemaks, kuidas hobusele õpitut kinnistada ja temaga suhelda.

Pärast lõunat oli rakendamine. Sonett. Pärast seda Ulvi tunnid. Koolimajas veidi teooriat ja siis tulime talli Bayroni silmi vaatama ja teda kuulama. Edasi liikusime Wermona peale, kelle jalad on hetkel kõik paistes ja jämedad. Kerel on tal midagi rain-schaldi sarnast. Lõpuks sai ta kaks süsti, üks veeni ja teine lihasesse. Lõuks vaatasime Harbatit ja leidsime, et tal on ilmselt midagi laminiidisarnast tagajalgades ja Ulvi paneb talle Equipalazone kuuri peale. Lisaks vajab ta rautust ja kapjade korrigeerimist.

Päeva lõpuks ostsime me (palju) jäätist ja sõime seda banaanidega. Kohutav, milline tunne on. Nagu oleks päev otsa ainult söönud.

Ahjaa, Leutonen jagas meile hoolealuseid hobuseid, ma sain Bassira siis. Üldse oli tallis põnev jälgida, kuidas hommikust tallipraktikat tehakse. Mõni neiu on ikka nii ülbe, et kole kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar