11 september 2011

Ratsatund, ERL-i suvise TS karikasarja finaal ja Tori karikasarja finaal

Kolmaapäeval oli ratsutamine, saime Katiga Sandra ja olime jälle ilma sadulata. Teemaks olid tasakaal ja kavaletid. Reet pani meile kolme kohta neljase kavaletirea, sõitsime sammus ja traavis. Sandra oli koplist platsile tuues küll ehmunud ja kartis seekord murutraktorit ja niidukiga traktorit. Meil ei olnud väga kindlat plaani sel tunni ratsutama hakata. Reet pakkus, et äkki tahame hobuse ära vahetada, panin kaska pähe ja võtsin end kokku - ronisin selga. Lõppes kõik hästi, keegi torti ei pidanud tooma.

Neljapäeval olid esimesed Malle Einaste tunnid. Rääkisime, mida ja keda kõike vaja on, et võistlusi korraldada. Saime kõik proovida koolisõidu hinnete ja kommentaaride kirjutamist, täitsime lehe, et mida meile meeldiks teha ja mida me kindlasti teha ei taha. Selle põhjal said kõik endale ülesanded ja tööjaotus toimis. Neljapäeva õhtu lasime natuke üle...

Reedel läksime kell 9 platsile, tassisime nänni kohale ja vaatasime, kus miski olema hakkab. Vahepeal käisime tunnis ja siis tulime jälle platsile. Sain endale informaatori rolli, seega peksin kõiki oma postile ja rääkisin, mis nad seal tegema peavad.
Laupäeval oli kuus parkuuri. Väike apsakas oli sellega, et 20 min enne starti avastasime, et platsile pole keegi kaunistusi toonud. Seega kargasime kursusega bussi, kihutasime võpsikusse ja haarasime maltsad kaasa. Kõik enam-vähem sujus. Õhtul panime koolisõidu aia üles, selleks kulus miski poolteist tundi äkki. Mario ja Andy (who knows, they knows)tõid meile kuuseoksi kaunistuseks ja tegime järgmise päeva platsi valmis. Koolisõiduaed, soojendusväljak ja takistussõiduväljak. Olime Kati ja kuttidega viimased, kes Malle juurest platsilt lahkusid. Seega olime jälle tublid.

Pühapäeval oli kolm skeemi ja neli parkuuri. Tööd oli rohkem ja sõitjaid jäi vahelt ära mitmeid. Juhtus ka kukkumisi, üks tõsisem, kus kiirabi ka kohale kutsuti ja hobusel kael kahekorra jäi. Muud hullu väga ei olnud vist, ma ei tea, mul on mäluga probleeme viimasel ajal. Nädala pärast ikkagi 21 kukub.

Homme hommikul jälle rõõmsalt kella 8-ks kooli ja hea olla. E-K on ratsutamise tunnid ka.

2 kommentaari:

  1. See hobune jäi terveks ? päris kole pilt oli fotoalbumis.

    VastaKustuta
  2. Ausaltöeldes ei teagi hobusest midagi. Nähtavalt katki ta polnud, kõrvad lontis ja uimaselt viidi ta platsilt ära, seega hullu vist polnud midagi.

    VastaKustuta