04 veebruar 2011

Koolis vedeleme hetkel suht niisama. Midagi põnevat ja erialaliselt olulist nagu ei sünni. Õpime arvutit ja majandust... Esmaspäeviti soome keelt ka.

Eelmisel esmaspäeval tuligi Esti ja küsis, kas mul oleks kolmapäeval aega Safit liigutada. Umbes pool tundi, samm-traav-galopp. Olin nõus. Talli läksin küll valel ajal- tipptunnil. Koos minuga liikus veel neli hobust maneežis, kes kõik ajasid omas suunas omi asju. Meie maneež ikka ei ole selle jaoks parim paik. Mina veel võõra hobusega teist korda elus tal seljas ja pidin kuidagi ära mahtuma. Tegime ainult samuu ja traavi, kuna tean, et mul ei ole veel seda nõksu, kuidas Safit ilusti galopile tõsta ja oleksin oma ukerdamisega teistele ikka väga jalgu jäänud. Eelmine kord oli üksi juba poole maneeži peal raskusi. Pean tõdema, et hobune sai liigutatud, kuid trennides, kus keegi jälgib ja juhendab, tuleb see asi mul ikka paremini välja.

Neljapäeval läksime juba varakult ära, ei teagi, kas me Esti trennides peaksime nüüd ka käima või oli meid vaid korra vaja. Eks teisipäeval paistab.

Esmaspäeval lähen kooli ja sinna ma jään. Nädalavahetusel on tallipraktika. Loodan, et ilm on vähemalt normaalne, mitte midagi ekstreemset.

Nüüd on kõik taotlused ka sisse antud, varsti hakkab selguma, kas mingit rahalist toetust ka oodata on. Mu esimese semestri keskmine hinne oli 4,82. Katsun uuel semestril paremini :)
Ja 18. veebruar pidi toimuma rajameistri koolitus. Kui mul 20 € vaba raha leiduks, oleksin ka mineja, aga vaatab veel.

Kodus üritan oma karvakera alt hobust välja kammida. Nennu on ikka karva täiesti lahti visanud ja teda võikski kammima ja sügama jääda. Poiss on ka tore ja julge, aga hammustama kipub viimasel ajal sageli.

Nüüd on veel see praktikakoht vaja otsustada ja siis on suuremate asjadega ühel pool. Kool saab juba varsti selleks aastaks läbi, kas teate? Aeg muudkui lippab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar