16 jaanuar 2011

Tegusalt...

Esimene koolinädal selleks aastaks läbi. Küllalt sisukas teine. Vaba nädal jäeti näiteks ära, kõik olid hirmus pahased ja tegid plaane ümber. Ei tea, kui tuleb käia, siis tuleb käia, mis siin ikka.

Neli päeva oli tallipraktika, ühel hommikul ratsutamine. Sõitsin sel korral Sonetiga. Kolm tüdrukut puudusid, seega sõitsime neljakesi ühes grupis. Muljed ja hilisem arutamine tegid jällegi asju selgemaks. Uue nädala alguses vaatame, kas suudame midagi korda saata... rohkem ei taha nagu midagi mainida selle kohta.

Siis jagati MESi toetuse lepinguid. Lugesime kodus seda hoolega ja otsustasin, et kirjutan ikka alla. Eks siis näis, väike rahaline abi ikka. Kooli toetustega sel aastal vist arvestada ei maksa, kuna need näppab HM2 ära. Järgmine aasta on siis meie kord.

Tegemata koolitööd tuleb nüüd hoolega ära teha. Nädalavahetuse ma lihtsalt puhkasin. Ja puhkasingi. Tuleb nüüd end käsile võtta.

Uuest nädalalst algavad ka hoolduse/ratsastuse tunnid. Olen hooldusgrupis, sobin sinna kindlasti paremini kui ratsastusse. Kõikidel hommikutel on ratsutamine. Saab põnev nädal olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar