18 juuni 2012

Eksam sooritatud

Ja nii see on. Testis oli 30 küsimust, mitte 60. Lisaks loosisin endale kehapiirkondade tundmise ja hobuse saduldamise. Ja siis muidugi rakendamine. Praktilised osad said sooritatud kõik maksimumile, testist kaotasin 4 punkti, seega kogu tulemus 96 punkti 100-st. Hinne "5". Võin vist omadega rahul olla. Kuigi kaotasin tobedate küsimuste pealt punkte, aga mis seal ikka. Praktilises osas olen ilmselt tugevam (:

Igaljuhul läbi need Särevere kaks õppeaastat ongi. Tagasivaadates tundub, et aeg on justkui märkamatult lennanud. Esimesel aastal harki käes hoides oli aga tunne, et see ei lõppegi kunagi.. Ja no see tunne oli ikka õigustatud ka, ei old see nii lihtne midagi. Aukudest läbi ja üle küngaste, läbi sõnniku, muda ja tolmava heina oleme kõik jõudnud positiivsete eksamitulemustega lõpuni. On paljut, mis oleks võinud teisiti olla, on ka häid ja meeldivaid ülesandeid ja hetki olnud. Üks kogemus, mis on ometigi minu ellu toonud mitmeid uusi võimalusi, on jällegi juures.

Tahaks loota, et kõik selle aasta hobumajanduse lõpetajad leiavad selles koolitees vähemalt midagi kasulikku ja meeldejäävat, leiavad vigu, mida ise kunagi tegema ei hakka ja leidsid toredaid inimesi, kellega oma mõtteid edaspidigi jagada. Tänud, kallid kursakaaslased, et teiega oli lõbus ja see pikk ja keerukas etapp kindlasti palju-palju huvitavam! 


Lennakem edaspidi veel kõrgemale ja oleme sama tublid ja vastupidavad kui seni! Sama soovin PH3 kursusele! (:

1 kommentaar: