28 detsember 2013

Maarja läheb homme elus esimest korda võistlema !

17 detsember 2013

Ja jälle otsin inimest...

No nii küll ilus ei ole, et ma 4 kuud kirjutanud pole. Palju on toimunud põnevat, aga siiski ma ei saaks vahetada eelmise postituse pealkirja. Ikka otsin inimest, aga mitte enam seda inimest. Lühidalt - Aadu inimene on leitud ja ma olen rahul. Aadu elab nüüd Liikva tallis. Kui keegi kunagi sinna sattuma peaks, siis saab talle külla minna :)
Aga mina tahaks nüüd otsida uut inimest, kes mu tööd hakkaks tegema. Ehk nüüdseks olen Ruila tallides lõpetanud oma tallinaise ameti ja olen groomiks. Ent lood on nüüd sedasi, et 5.jaanuar põrutan mina oma naljakale Itaaliamaale tagasi ja minu koht jääb vabaks... Abilist otsib harrastaja Kelly Kvarnstrom, kellel hetkel 4 toredat hobust Ruila tallides. Aga võta näpust, hakkajaid ja oma peaga mõtlevaid inimesi on vähe, või siis kui nad on, elavad nad kuskil teises Eesti otsas ega saa tulla tööle. Ometi töö on tore, ei midagi konti-murdvat, tasu on igati ok ja hobused toredad. Ülemusest rääkimata :) Et siis.. kes veel alles või loevad - levitage infot.

Mina olen salaja oma tagasiminekut juba ammu teadnud, nüüd ütlen välja. Hetkel 19 päeva veel Eesti jäänud... Igatsen paljut, samas jään siit ka väga paljut igatsema. Eriti just hobumaailma... Sest no.. Ma ei tea. Muideks, sain paar päeva tagasi üle 5 kuu Ellilt kirja. Panen kohe copy-paste siia.

Hi Maarja ...How are you? do you have any news ?^_^....we are working a lot in stable becouse other people are coming ! CIccio's horses are sotp in the box , becouse He spend a lot of time for give lessons -.- ....I'm working a lot with my mother...so..also I stay stop .. -.- the weather is fantastic, there are 14 degrees from 12.00 to 14.30 so..is perfect for riding ! ... Marlon became so stupid and probably he want to sell Lady..this is the only good newes ....and...Elio....I think is died XD....

So..a lot of kisses by me, Ciccio and CIccio's family ( also unt and uncle from Rose :D) :******* have a good day :******
"

Kirjutasin kirja vastu, mainimata, et tagasi lähen. Ütlesin, et töötan siin ka groomina ja tööd on, käed ja selg on haiged ja see on paha. Aga et kuidas Cicciol muidu läheb... :) Vastust pole tänaseni tulnud. Aga eks see üks varjatud töölekutse oli. Oh.. Ei teagi..

Olen Ruila väikese paradiisiga nii harjunud juba, et sealt välja astuda on ausaltöelda raske. Aga eks näis.

Igatahes kaunist jõuluootust kõigile teile :)