11 august 2011

Jah, mässasingi tol õhtul uuesti. Isa oli seltsiks, aga meil ei läinudki ta abi vaja. Kõik sujus nii nagu pidigi olema.

Vahele tuli aga pikk paus. Pärast seda ei saa nii noort hobust üksinda õpetada. Ei saa lihtsalt.

02 august 2011

Ehk polegi me nii lootusetud... ?

Ühesõnaga vahepeal olen täitnud ühe pisikese lapsepõlve unistuse. Mäletan kunagistest Varbolas toimunud külapäevadest, et tahtsin ka oma hobusega kusagil rongkäigus osaleda. Nüüd me siis tegime selle Nennuga ära. Rongkäik oli küll ainult 500 m pikk, aga vähemalt on see tehtud. Pilte ootan endiselt. Mingi pildi võin siia lisada, kuid noh, me pole poseerimises just osavad. Tegelikult nagu polnudki kellelegi poseerida.





Siis kevadel andsin endale väkse lubaduse, et suve õpuks peaks Aadu ohjades käima. Eelmisel kuul olin lootuse juba kaotanud, sest ma ei ole kahjuks iga päev hobusega tegelenud, nii nagu ete kujutasin. Palav ilm on kõik ära rikkunud ja öösel juba liiga pime. Lisaks pole öösel abilist võtta, sest normaalsed inimesed tahavad magada.

Mõned korrad olen nüüd sedelgaga jalutanud ja ohje külge toppinud ja üle pika aja sain Kerli meile appi. Tegin väikese ringaia, et oleks lihtsam piiratud territooiumil tegeleda. Meie harjutused lõppesid sellega, et Kerli kõndis Aadust kaugemal, ilma nöörita ja mina ohjadega Aadul järel. Ohjad on meil päitsete küljes. Saime natuke traavi teha. Pöörasime isegi ja tegime peatusi. Poiss on tubli. Nüüd tuleb täna õhtul veel natuke mässata ja varsti saame täitsa ilma abiliseta kopli peal jalutada. Vast augusti lõpus jalutame juba ka mööda teed? (: Mul on hea meel.